Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001
Grohe Red Duo 30083001
Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001
Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001
  • Наявність: На складі
  • Код товару:32471
  • Виробник: Grohe

Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001

42600 грн.
  

Опис Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001

Змішувач GROHE Red Duo подає як киплячу, так і звичайну змішану водопровідну воду.
Змішувач GROHE Red Duo може подавати як киплячу, так і звичайну змішану водопровідну воду. У комбінації з 8-літровим бойлером GROHE Red він стане ідеальним рішенням для кухні, на якій відсутнє гаряче водопостачання. Почніть заощаджувати час при роботі на кухні за допомогою цього прогресивного пристрою. Він ідеальним чином пристосований для установки замість будь-якого звичайного змішувача більш ранньої моделі.

Титанові бойлери GROHE Red: якість і довговічність.
Бойлер GROHE Red розміру M - відмінне оновлення для невеликих кухонь, яке створено, щоб поміститися в звичайну кухонну мийку і звільнити місце. Завдяки цьому бойлеру, ви зможете отримувати до 3 літрів киплячої води (100 ° C) прямо з змішувача, що збереже ваше дорогоцінний час - ви зможете приготувати гарячі напої, бланшувати овочі або стерилізувати дитячу пляшечку за частки секунди.
Всі бойлери GROHE Red виготовляються з титану. Цей метал з цінними робітниками показниками відрізняється високою стійкістю до корозії і вапняним відкладенням, а також відомий своєю биосовместимостью. Він не надає воді металевого присмаку, за рахунок чого вода, що подається системою GROHE Red, завжди зберігає свій первозданний чистий смак.

Зберігайте енергію і економте гроші завдяки режиму канікул (Holiday Mode).
Бойлер GROHE Red має рейтинг енергетичної ефективності A, завдяки покращеній ізоляції і новому дизайну, який запобігає втраті тепла. Якщо вас немає вдома - наприклад, ви поїхали на канікули або у відпустку, бойлер модно перевести в режим Holiday Mode за допомогою перемикача спереду - це скоротить максимум температури до 60 ° C і збереже енергію.

Збільшений термін служби для вашого змішувача і бойлера завдяки фільтрації від вапна і важких металів.
Завдяки п'ятиступінчастою системі фільтрації, фільтр GROHE Blue очищає водопровідну воду, прибираючи з води не бажані частки, що продовжує термін служби вашого бойлера і змішувача. Фільтр також видаляє важкі метали і хлор, що покращує смак води. Заміна фільтра здійснюється швидко і легко.

LED-кнопка активації захисту від дітей для потрійного захисту і повного спокою.
Зробіть безпеку вашим головним пріоритетом разом з GROHE ChildLock LED функцією. Просто натисніть на символ блокування на LED-кнопці і затримайте на секунду. Кнопка замигает червоним. Коли функція захисту від дітей активується, кнопка покаже постійний червоний колір. Натисніть і утримуйте нижню червону іконку, щоб отримати киплячу воду. Відпустіть палець і потік води негайно припиниться. GROHE ChildLock автоматично відновлює свою дію, коли кнопкою ніхто не користується протягом 5 секунд. Система також активує функцію наповнення ємностей - натисніть на іконку блокування протягом п'яти секунд і кнопка загориться жовтим. Натисніть нижню кнопку, щоб отримати до трьох літрів киплячої води.

GROHE StarLigtht® - блиск, який збережеться на довгі роки.
Завдяки спеціальному запатентованому покриттю Grohe, сантехніка зберігає діамантовий блиск протягом тривалого терміну експлуатації, створюючи ефект нової речі.
Навіть по закінченні декількох десятків років змішувачі GROHE гарантовано будуть виглядати, як в день покупки.
Інноваційне покриття технології GROHE StarLigtht® володіє не тільки підвищеною твердістю, але і зносостійкість, тим самим захищаючи змішувач від подряпин і іншого роду пошкоджень.
При створенні покриття застосовується технологія хімічного осаджування з газової фази. У порівнянні з хромуванням, дане покриття в 5 разів твердіше і в 100 разів стійкіше до подряпин.

GROHE SilkMove® - сантехніка для тих, хто цінує досконалість в кожній деталі.
Відмінною рисою даної моделі є м'якість і плавність роботи важеля змішувача.
Фірма GROHE практикує сучасний підхід до виготовлення сантехнічного обладнання. Компанія володіє власною виробничою базою картриджів високої якості. У конструкцію картриджа входять диски, виготовлені зі спеціального керамічного сплаву.
Цей сплав надміцний, має підвищену твердість і стійкий до окислення, тому він знаходить застосування навіть в аерокосмічній та машинобудівній галузі. Поверхня дисків оброблена спеціальним розчином Teflon®, який забезпечує завжди м'яку роботу важеля змішувача.
Відповідність всім виробничим стандартам і ретельний контроль якості дозволяють виготовляти сантехніку з терміном служби не менше 20 років.

Високий вилив для комфортного наповнення великих ємностей.
Змішувач GROHE з високим виливом допоможе з легкістю справлятися з будь-якими завданнями на кухні, наприклад, з миттям великих каструль. Вироби GROHE ідеальним чином пристосовані до Ваших потреб і особливостям різних просторів, щоб забезпечувати Вам максимальний комфорт.

Виливши з радіусом обертання 150 °: плавне обертання без зіткнень.
Максимальна функціональність для будь-якої роботи на кухні: плавне обертання виливу в радіусі 150 ° забезпечить Вам повне охоплення чаші миття струменем води, виключаючи при цьому удари об навколишні шафи і стіни.

Переваги та особливості:

  • монтаж на один отвір
  • GROHE SilkMove® керамічний картридж Ø 28 мм
  • регулювання витрати води
  • поворотний трубкоподібні вилив, діапазон повороту 150 °
  • гнучка підводка
  • цанговий затиск 3/8 "
  • GROHE StarLight® хромована поверхня
  • Матеріал бойлера: титан
  • Загальна ємність бойлера: 4 літри
  • Робочий тиск: 1-7 бар
  • Миттєво до 3 л 100 ° С
  • Напруга 230В 50Гц
  • Потужність 2100Вт
  • Енергоспоживання в режимі очікування 15 Вт
  • Клас енергоефективності A

Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001 характеристики:
Спосіб установки:врізний
Тип:одноважільний
Підключення:до водопроводу
Висувний вилив:без висувного виливу
Висота змішувача, мм:418
Висота виливу, мм:288
Довжина виливу:224
Колір:хром
Країна реєстрації бренда:Німеччина

Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001 Відгуки

Ваш відгук може бути першим.


Способи доставки:
  • Нова Пошта
Способи оплати:
  • Миттєва розстрочка - ПриватБанк
  • Оплата частинами - ПриватБанку
  • Безготівковий розрахунок
Ви можете купити Кухонний змішувач Grohe Red Duo 30083001 в Києві в інтернет магазині сантехніки Lexon за низькою ціною або оформити доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький , Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.
Время генерации: 0.345, запросов: 292